tiistai 1. maaliskuuta 2022

Ukrainalainen bemari

 Slava Ukraini!


4 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Eläköön Ukrainan urhoollinen kansakunta!
Kuolema Imperialistiselle Roistovaltio Ryssälle ja sen suomalaisiksi itseään kutsuville kätyreille.

En kuitenkaan välittäisi manata kuolemaa koko Venäjän kansalle, on siellä hienojakin ihmisiä ja hienoa kulttuuria.
Heidän pitäisi vain päästä eroon kelvottomista johtajistaan, diktauurinkaipuustaan ja suuruudentarpeestaan.

Tämä toteutuisi kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla pilkkomalla Imperialistinen Roistovaltio Ryssä osiinsa.
Suomen itänaapuriksi tulisi Pietarin tasavalta, joka koostuu Karjalankannaksesta, Inkerinmaasta, nykyisestä Karjalan tasavallasta ja Kuolan alueesta.

Putin saisi minun puolestani vaikka jäädä hallitsemaan Moskovan tasavaltaa, joka käsittää Moskovan ympäristöineen vailla ydinaseita.

Suomalaisiksi itseään kutsuvat ryssänmieliset karkottaisin sinne niskaperseotteella. Epäilemättä heidät otettaisiin vastaan mielihyvin, että Putin saisi vähän lisää nuoleskelijoita, joille hän on kyltymättömän perso.

Lauri Stark kirjoitti...

Se on hienosti sanottu.

Anonyymi kirjoitti...

Slava Ukraini! Heroiam Slava!

Hämmentää muuten, miten nationalistisessa skenessä jotkut ovat totaalisesti langenneet ryssän propagandaan Ukrainaa koskien, etenkin rapakon toisella puolen. Vox Day esimerkki pahemmasta päästä. En vain tajua miten joku pystyy valehtelemaan itselleen niin pahasti että kykenee uskomaan monikulttuurista etnohelvetti-kansojen vankilaa(jossa on sekä absoluuttisesti että väkimäärään suhteutettuna enemmän muslimeja kuin yhdessäkään länsimaassa) johtavan megalomaanisen diktaattorin, joka lähettää tsetseeniählämejä katkomaan valkoisten eurooppalaisten päitä, olevan
konfliktin hyvä osapuoli.

QK:

Tavallisia venäläisiä vastaan ei mullakaan mitään ole, mutta valtiona Venäjä on aivan totaalisen perseestä.

Putin saisi minun puolestani vaikka jäädä hallitsemaan Moskovan tasavaltaa, joka käsittää Moskovan ympäristöineen vailla ydinaseita.

Itse elättelen tässä vaiheessa toiveita lähinnä Putinin äkillisestä sairaskohtauksesta tai itsemurhasta. Uskon, että se olisi vähiten kivulias tie konfliktista pois molemmille osapuolille. Veikkaan, että ryssien korkeammassa johdossa on aika monta, jotka haluaisivat Halla-ahon sanoin antaa hänelle sen ysimillisen rauhoittavan.

-Eräs

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota Eräs.

En usko Voxin valehtelevan. Hän ilmaisee asiat, kuten ne näkee ne totena olevan. Vilpitön erehtyminen ja harhaanjohtaminen ovat kaksi eri asiaa.

Jenkkinationalisteilla noin ylipäänsä tuntuu imperialismi olevan äidinmaidossa imetty, missä he heijastavat venäläisiä serkkujaan. Kummassakaan maassa ei aidosti ymmärretä pienten maiden kansallistunnetta. Amerikkalaiset peilaavat kaikkea rodun kautta, eivätkä kunnolla hahmota miksi vaikka suomalaiset vierastaisivat venakkoa; valkoisia ollaan molemmat, mutta kansalliset erot avaavat ammottavan railon maidemme välille.

Vox siteeraa Sakeria, joka taasen toistaa Kremlin näkemykset jotakuinkin sellaisenaan. Ryssä-imperialistina Saker ei usko, että Ukrainassa on yhtään aitoa taistelutahtoa. Siksi hän vetoaa, että he lopettaisivat turhan vastarinnan ja riisuisivat aseista maataan sortavat "natsit". Voi olla, ettei hänkään valehtele vaan vilpittömästi uskoo etteivät ukrainalaiset tulisi vastustamaan ryssän nimittämää nukkehallitsijaa.

Aika näyttää miten käy. On mahdollista, että yllämainitut ovat oikeassa ja että Venäjä on humanitaarisella tehtävällä kansanmurhan estämiseksi. Tiedämme toisaalta historiasta, ettei Venäjä ole koskaan kohdellut naapurikansojaan muuna kuin etupiirinä. Tiedämme, että he ovat harrastaneet läpi aikakausien röyhkeää maskirovkaa. On totta, että Ukrainaa hallitsee länsimielinen jutku ja että tämä on korruptoitunut nukkehallitsija. Tästä tosiasiasta ei kuitenkaan seuraa, että Venäjän kertomus olisi totta.

Kansallismielisenä sympatisoin ennen kaikkea ukrainalaisten taistelua ryssää vastaan, sillä ryssällä ei ole oikeutta sanella tuon maan politiikkaa. Toisaalta en tiedä totuutta poliittisten osapuolten perimmäisistä motiiveista tai minkä suuremman konfliktin tämä paikallinen sota kenties kätkeekään. Pidättäydyn tässä kohtaa syvällisemmistä arvioista ja annan ajan kulua.