tiistai 14. joulukuuta 2021

Valkea joulu?

 


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tittittiii
https://www.youtube.com/watch?v=AGg_YI5SGqw

-jpt-

QroquiusKad kirjoitti...

Tänään ulkona liukastellessa ajattelin taas kerran, että tulis ny perkele se Kuuluisa Ilmastonmuutos, sen sijaan että ensin sataa lunta ja pakastaa, sitten vetää plussalle, sataa vettä ja sepelöity luistinrata on valmis.

Tulisin toimeen oikein hyvin sulan maan talven kanssa, kunhan jouluksi tulisi pakkanen ja hanget korkeat nietokset. Ne saisivat sitten sulaa nopeasti pois tammikuun alkupuolella.

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys.

jpt: Hihii!

QK: preferoin kunnollista ja pitkää talvea. Semmoinen kuin oli 2010-11. Marraskuussa meni kuin kytkimestä pakastin päälle ja sitä jatkui maaliskuun lopulle, kunnes kytkimestä jälleen pakastin pois päältä. Yhtäjaksoinen ja keskeytyksetön talvi vain muutamalla päivällä suojasäätä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuo wanhain hywäin aijcain neljän kuukauden oikea talvi olisi toki ihannetila. Koska sellaisia ei tunnuta enää saatavan, olisi toiseksi parasta saada valkea joulu ja muun talven olla sulaa maata.

Lauri Stark kirjoitti...

Meikä kyllä ottaa ennemmin vaikka jaksottaista lunta. En vaan kestä kuukausikaupalla kestävää marraskuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Mjoo, paras talvi on sellanen tasasti lunta ja pakkasta keskimäärin 5-10 astetta, loskanen sää vittuaisin, 5 asteen pakkanen on hyvä, kuivana kutenki kaikki, eikä kusi jäädy kaarelle, kun menee nurkalle kuselle ..

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa.

Jotakuinkin noin, tosin paukkupakkasetkin ovat välillä ihan kivoja.