sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Tikun ja Takun perseilypartio, otto II

Äh, siis Pelastuspartio edelleen. Joka tapauksessa, sama intro vähän erilaisilla animaatioilla: 

4 kommenttia:

Tapsa kirjoitti...

Muistan Tikun ja Takun pers... pelastupartion ala-astevuosiltani. Lauantaiaamun piirrettyjähän nämä.

Erääseen aiempaan postaukseen liittyen: me kasarin alussa syntyneet olimme varmaankin ensimmäisiä, jotka hullaantuivat täpöillä ninjakilpikonniin. Turtles oli todella kova juttu silloin aikoinaan. Leonardo, Raffaello, Michelangelo ja Donatello olivat meidän ikäpolven John, Paul, Ringo ja George. Saatan liioitella, mutta en paljon.

Lauri Stark kirjoitti...

Terve Tapsa.

En Pelastuspartiota taikka Turtlesia koskaan suorina lähetyksinä nähnyt, vaan vanhoilta VHS:ltä tuli katsottua. Jälkimmäinen oli ihan yleisesti kova sana omassakin lapsuudessa, mutta alkoivathan siinä 90-luvun loppupuolella sellaiset jutut kuin Pokemon olla eniten pinnalla.

Tapsa kirjoitti...

"mutta alkoivathan siinä 90-luvun loppupuolella sellaiset jutut kuin Pokemon olla eniten pinnalla."

Olin joskus noihin aikoihin (tai olisiko ollut jo 2000-luvun alkupuolta) kaverilla vetämässä päiväkännejä. Katsottiin siinä sitten aikamme kuluksi Pokemonia. Muistelen älähtäneeni, että "Mitä helvetin kamapäissään tehtyä koheltamista tämä on? Tätäkö ne nykypenskat kattoo?"

Tämä kuilu sukupolviemme välillä...

Lauri Stark kirjoitti...

Itse asiassa en henkilökohtaisesti välittänyt Pokemoneista erityisemmin. Ostin vain muutaman kortin, enkä piirettyä katsonut kuin joitakin pätkiä. Mutta kyllä, olihan se sukupolveni villitys silloin.