maanantai 29. maaliskuuta 2021

Neekeri

 


17 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Syyllinen oli todellakin neekeri.
Poirot päätteli sen helposti siitä, että tekijä oli jättänyt rikospaikan täyteen mustia sormenjälkiä ja katso! nyt neekerin sormenpäät ja kämmenet olivat kuluneet kokonaan valkoisiksi!

Feyris Nyannyan kirjoitti...

uuh, tämä fleemiläinen kalju, viiksiänsä vahaava mutantti on oikeassa. kuka tahansa joka puhuu itsestänsä kolmannessa persoonassa ja tökkii ja sorkkii murhatutkintoja, täytyy olla nero. piru. itse the devil.

Anonyymi kirjoitti...

on kyll ähienoo katsella näitä poiroteja sun muita dekkarisarjoja, kun murhaaja rauhallisesti odottelee, että poirott paljastaa sen, sitten rauhallisesti mene odottamaan vankilaa ja hirttämistä, on birttilänen rauhallisuus kyllä laitettu ylimitoitetuksi ..

-jpt-

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Nimetön sanoi ja on täysin oikeassa sanomisissaan. Murder she wrote. ja tää. jotenki on outoo että näillä kusietsivillä ei koskaan oo edes pistoolia taskussa, ja murhasyylliset on vaan että "joo, you caught me". ei edes yritä vastarintaa. koska siis rikolliset yleensä tietääkseni yrittää kiemurrella pois siitä koukusta..? Jotenki nää vitun poirotit on niinku shakinpeluuta, siinä missä vastakohta ois jotain Dirty Harrya rai Ramboa. Realismi.. realismi vs snobidetective.

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota kommentoijille.

Qroquius: Miksi neekereillä on valkoiset kämmenet? Koska kaikissa meissä on jotain hyvää.

jpt: Totta kai, totta kai. Eihän paatuneinkaan julmuri kehtaisi kajota Poirotiin, menisi vahatut viiksetkin pilalle.

Feyris: Vai, että kusietsivät :D Tokko sekään niin jokapäiväistä on, että lounasta mussutettaessa ammuskellaan rikollisia päivänpaisteessa.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

hei elä oo cancel ja rasisti likaista harria kohtaan. Harrilla on kädet täynnä töitä. niin paljon on rikollisuutta amöriikassa, että on kädet täynnä töitä, ja koitappa imaista se hampurilainen siinä jossain välissä. ei perkele ehdi edes livauttamaan pitsaa kiduksiin, kun jo joku punk on pilaamassa kivan ateriahetken. Sen takia kai likaharri on vihainen ja ilmeetön. se ei vaan enää jaksa. ei saa edes SYÖDÄ rauhassa. TTU kele tana.

Lauri Stark kirjoitti...

Joo, ei olla canceleita eikä inceleitä. Nyt se pitsa suuhun.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sarja oli melkosen hyvä https://www.youtube.com/watch?v=-964sSBviK0

-jpt-

Feyris Nyannyan kirjoitti...

nom nom nom nami nami. maistuu hyv.. hei..yäk.. hei.. tässä on PELKKÄÄ KASVISTA. MÄ OON MEATEATER. hemmetti vieköön. miks pilaat aina kaikki pitsat. damn it. damn you to hell you fucker. ARGH.

Lauri Stark kirjoitti...

jpt: ei ole tullut katsottua. Estetiikat ja näyttelijät ainakin kohdallaan.

Feyris: Leipäkin on kasvis, ja sivilisaatiota ei ole ilman leipää. Revi siitä.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

öö.. okei. Revin. *reeevvv rev rev rip rip rippp". Kiitos. Oli jännää repiä siitä. aina pikku palanen leivästä maistuu. Palalei. Palalei. Pala leipää. Mutta juuston ja voin kanssa paremmalta. Ja Revi siitä palasia ja juustopalasia. Revi. Naaa, nam.

Lauri Stark kirjoitti...

Nam, nam. Am, aam. Ai, niinku AMRAAM?

Feyris Nyannyan kirjoitti...

NAAAM RAM!

Lauri Stark kirjoitti...

That's a hell of a way to treat a vet man. I was in Nam, man

Anonyymi kirjoitti...

Leipähän on melkosen laajalle levinnyt ruokalaji, ja siitä on paljon erilaisia variaatoita, aikoinaan oli dokumenttiohjelma teevessä, jossa amazoni viidakossa oleva heimo teki sellasia rieskannäkösiä leipiä ja sitten kävivät kaivamassa läheisestä puusta isoaja toukkia jotka rutistivat päälle ja herkuttelivat, tädin porukalla oli mennyt ruokahalut vaikka pöydässä oli jouluherkkuja tehty, kun olivat kattoneet sen dokumentin :)

-jpt-

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Nam was nothing.. we used to nom. Nom very hard. Back in Grenada in 1983.. after vietnamnom. ..There was a rebel village. ..5 klicks down the road.. word came down from top; "make it disappear". We didnt.. we didnt know any better, we were just kids.. I watched myself pick up the flamethrower.. and I just.. went off. No one was laughing out loud that day in Grenada. many people were saying "OMG". Me.. I said goodbye to my innocence. That day. we won. I didnt know why and how or who won and what.. but. it ruined the rest of my life.

Lauri Stark kirjoitti...

jpt: Härski Hartikaisen malliin sentti voita leivän päälle, Ungala Bugalan malliin sentti kitiiniä leivän päälle.

Feyris: lol, U mad?