sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Sunshine and Happiness


5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Voi tyttörukkaa, rupinokka ruttanaa! En edes uskalla kuvitella, mitä hän on joutunut kokemaan:

valtava ihonalainen ruhje ulottuen olkapäästä olkavarteen. Tuollaista ei saa aikaan yhdellä eikä kahdellakaan iskulla. Tyttörassukkaa on hakattu käsivarteen oikein kunnolla.
Pahempaakin on tehty, koska poloinen yrittää epätoivoisesti peitellä häpyään primitiivireaktiolla:
hän painaa näkösuojaa, tässä tapauksessa vaatetta turmellun Kaikkeinpyhimpänsä alitajuiseksi suojaksi.

Kauheuden kruunaa hänen kasvoilleen kouristunut traumaperäinen virnistyksen ja irvistyksen groteski stressikombinaatio. Hän tietää, ettei kukaan voi tulla auttamaan täällä autiossa hiekkaerämaassa, johon hänet on tuotu...
...mitä varten...?

Nämä ovat kauheita. Kerta kaikkiaan.
Mistä sinä veli Lauri löydät näitä hirvittävällä tavalla mutiloitujen tytönruttanoiden kuvia? Näitä katsoessaan kun raavas setämies-käppäukkokin on lähellä pillahtaa itkuun kuin mikäkin kepuministerityttö Katri, ja se on kuulkaas kauhea näky se!

Tuumailija kirjoitti...

Veli QK hätäilee suotta. Käsivarren jäljet ovat vanhoja palovammoja, jotka syntyivät siitä kun tämä naisoletettu oli pelastamassa palavasta talosta naapurin vauvaa. Hän ei häpeile näitä arpia, koska kulkee avoimesti ne esillä ja on ylpeä niistä. Hän ei myöskään yritä laskea hametta näkösuojaksi, vaan päinvastoin nostaa sen helmaa korkeammalle koska sää on kuuma tuolla. Hän ei tosin ole autiomaassa, koska taustalla näkyy vihertävä harju. Kyseessä on afrikkalainen ranta. Häntä ei ole pakotettu, vaan asianmukaisilla maihareilla varustautuminen kertoo että hän on tullut paikalle osana isompaa tutkijaryhmää (hiekassa näkyy paljon kengänjälkiä) jonka tarkoitus on kartoittaa uhanalaisten merikilpikonnien pesimäalueita. Naurahdus johtuu siitä että työkaveri on juuri heittänyt läppää tunnelman keventämiseksi; onhan paiskittu töitä huonoissa olosuhteissa jo monta päivää ja siitä myös väsynyt irvistys-naurahdus johtuu.

Oikein mainio esimerkki vahvasta ja älykkäästä naisesta, joka on valmis uhraamaan omaa panostaan ja jaksamistaan toisten ja luonnon hyväksi.

Lauri Stark kirjoitti...

Hyvää iltapäivää.

QK: Vaikka veli QK tavaomaiseen tapaansa runollisesti liioittelee, ei käy kieltäminen että tatuoinnit rumentavat naista.

Tuumailija: Sunkin analyysi on ihan väärin. Oikeasti Anneke hymyilee, koska on IHAN JUST SAAMASSA MUNAA! Kunhan kiusoittelee ja ja pitelee helmaansa.

QroquiusKad kirjoitti...

Sekö olikin niin? Huhhuh. KYlläpä helpotti. Jonkin aikaa ehti kyllä tuntua jo samantapaiselta kuin kepuministeritytöstä hallituksen kokouksessa ja sen jälkeisessä mediatilaisuudessa.

Lauri Stark kirjoitti...

Hyvä, että helpottaa. Emmä halua stressata ihmisiä