maanantai 16. maaliskuuta 2020

RAJAT KIINNI!


Sanna Marin, the Rajak.

5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Vielä vähän aikaa sitten Kansainväliset Sopimukset edellyttivät arabi-, afro- ja afgaanijätkien saavan reissata paperittomina maasta toiseen loppuiän kestitystä vaatimassa ja kantaväestöä terrorisoimassa.

Nyt nämä Kansainväliset Sopimukset onkin näköjään peruttu, kun kautta Euroopan ollaan palattu 30 vuoden takaiseen tilanteeseen.
Rajat ovat kiinni ja niillä pidetään tarkastuksia. Maahan ei enää päästetä haitallisia vieraslajeja. Egeanmeren suunnalta kuulunut äänekäs itku pienistä, pienistä lapsista on äkisti vaientunut.

Kansakuntien Eurooppa on palannut, ainakin osittain ja toistaiseksi.
Ehkä se EU:n lopun alku lähtee nyt tästä ihmisten huomatessa kautta Euroopan, etteivät muslimi-invaasiot olekaan mitään luonnonvoimia, joille ei voi mitään, vaan pahantahtoisten ja kyvyttömien poliittisten johtajien tuhoisia päätöksiä.

Viilipytty kirjoitti...

Teot puhuvat enemmän kuin sanat. Sanna Marin, kaikesta punavihreästä hömpötyksestään huolimatta, on Suomen lähihistorian nuivin pääministeri, Juha Sipilä taas punavihrein. Historia tulee muistamaan Marinin Väinö Tannerin kaltaisten isänmaallisten vasemmistolaisten joukossa. Toivottavasti.

Lauri Stark kirjoitti...

Päivää.

Qroquius: rajat suljettiin "kansainvälisiä sopimuksia noudattaen." Se, mitä tuo pitää tarkalleen sisällään, nähdään tulevina aikoina. Mutta joka tapauksessa säppien nyt ulkeutuessa ympäri Eurooppaa, vähenee liikenne niin sisään kuin ulos. Ehkä kuitenkni ennen kaikkea sisään.

Viilipytty: tässä vaiheessa on liian aikaista sanoa yhtään mitään. Mutta suurta ironiaa sisältyy tietysti siihen, että ensimmäisenä Suomen rajat onnistui sulkemaan punavihreä demari.

Apoliteia kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla sillä lailla että hallituksen plikoille on joku ihan muu kertonut että näin tehdään nyt ja teette kanssa jos aiotte ministereinä pysyä. Sen verran eroaa tuo rajoituslistan kieli parin päivän takaisesta, jolloin vielä puhuivat että ei mitään kouluja suljeta

Mutta, kuten sanottua, liian aikaista tehdä johtopäätöksiä. Tältä vain minusta näyttää.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Apoliteia.

Voit olla aivan oikeassa. Yksi mahdollisuus on myös reaalipoliittinen taktikointi: valmiuslakia ei haluttu julistaa voimaan heti, kun oppositio sitä vaati. Siksi pidettiin muutama päivä taukoa, että hallitus näyttäisi aloitteellisemmalta.