sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Päivän Noomit4 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Noomi on tummilla ja tuhmilla teillä.

Hän on vähintäänkin toplessina, verhoten itsensä silti taktisesti käsivarteen ja strategisesti mustaan trenssiin hennoilla runotytön olkapäillään; siltä palttoo ainakin kuvan (joskin vähäisen informaation) perusteella näyttäisi.

Trenssi oli alunperin brittiupseerin päällystakki I maailmansodassa; oliko ennenkin? Sen jälkeisen populaarikulttuurin kuvastossa se muodostui Kovaksikeitetyn Yksityisetsivän epäviralliseksi univormuksi:
hänen, joka istuu toimistossaan päässään Fedora-mallinen huopahattu. Wiski on bourbonia, savuke filtteritön, revolveri .38 Special ja nurkassa papukaija puhumassa rivouksia.
Eteishuoneessa päivystää sihteeri nimeltään Velma, Lola tai Thelma, ohjaten sisään Kohtalokkaan Naisen mukanaan Suuri Pulma, joka Kovaksikeitetyn Yksityisetsivän on ratkaistava.

Sellaiseenko meidän Noomimme on sekaantunut?

Savuke on palanut jo hyvän aikaa; on siinä sentään filtteri. Noomi katsoo oikealle, kuten länsimainen kulttuuri tekee kirjoituksessa ja muutoin:
mikäli mellakkavalokuvassa poliisit sijoitetaan vasempaan laitaan ja mellakoijat oikeaan, se välittää viestin poliisin jyräämisestä eteenpäin. Viesti kääntyy päinvastaiseksi mutatis mutandis ceteris paribus.
Meniköhän oikein? Oikaistakoon, jos joku veli tai sisar osaa latinaa oikeasti.

Päässään Noomilla on musta baskeri tuikkivine pikku valoineen; kuin tähdet kirkkaan kuulaalla yötaivaalla?
Noomi on silti täällä, puhtoisen sileine ja kuulaine Lumikki-ihoineen, jonka savukkeen vihjaamaa paheellista alastomuutta verhoaa miehiseen mustaan trenssiin.

Hyvät tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat tytöt mihin vaan?
Minne Noomi on menossa?

Anonyymi kirjoitti...

sopisko tää video tuohon Aku Ankka Afrikassa
https://www.youtube.com/watch?v=fiftWLA1wTI

-jpt-

Allaspalo kirjoitti...

Tupakki-noomili :)

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa kommentoijille.

QK: Trenssi oli alunperin brittiupseerin päällystakki I maailmansodassa; oliko ennenkin? Sen jälkeisen populaarikulttuurin kuvastossa se muodostui Kovaksikeitetyn Yksityisetsivän epäviralliseksi univormuksi

Nykyään lienee kovaksikeitetyn julkirunkkarin asuste. Mutta tokko epäilen, että Noomi tällaisten hyypiöiden sikolätteihin eksyisi.

Hyvät tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat tytöt mihin vaan?
Minne Noomi on menossa?


Kyl se on oikeesti ihan kiltti tyttö.

jpt: ei hassumpi kappale. Vaikka Akua ajatellessa tulee useammin mieleen tämä.

Allaspalo: näin on marjat. Ja tässä se röökaa lisää.