sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Suomi Finland Perkele!


Tarkastettuani päivän pelitulokset, piti hieraista silmiäni: Patrik Laine ja viisi maalia. Vasta kolmas pelaaja, joka on kyseiseen temppuun kyennyt 2000-luvulla. Suomalaiset dominoivat tällä hetkellä tilastoja, kun Mikko Rantanen johtaa piste- ja syöttöpörssiä, Laine maalipörssiä ja Pekka Rinne maalivahtien torjuntatilastoja. Kyllä kendojanarien nyt kelpaa.

Historiallinen päivä suomalaiselle kiekkoilulle!

3 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

On se tuo Hattu-Patu kova patu:
alkukaudesta näytti ensin, ettei enää tulekaan mitään. Sitten hän pisti epäilijöille luun kurkkuun alkamalla tehtailla hattutemppuja peli toisensa jälkeen.

Nyt hän tekee niitä jo yhdessä erässä!
Päättyykö kausi siihen, että hän tekee hattutempun Stanley Cupin finaalisarjan jokaisessa erässä?

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoaika.comin keskustelupalstalta kopioitu: Patrik Meidän

Patrik meidän, joka pelaat Jetsissä.
Pyhitetty olkoon sinun pelipäiväsi,
Katkeroitukoon sinun vastustajasi.
Tapahtukoon sinun maalisi,
myös Leijonapaidassa niin kuin vieraissa.
Anna meille tänä aamuna meidän highlight-hetkemme.
Ja anna meille meidän epäilyksemme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat sinua kentällä rikkoneet.
Äläkä saata meitä odotukseen,
vaan päästä vastustajasi tuskista.
Sillä sinun on maalipörssi ja Winnipeg ja Fortnite iankaikkisesti.
Aamen.

Kyllä tässä suomalaisen lätkäfanin unelma World Cupin voitosta parin vuoden päästä yltyy entisestään. Vaikka tässä voi mennä monta asiaa pieleenkin ennen sitä, niin ainakin itse ajattelen vain positiivisesti. Kaikki kärkijätkät ovat nuoria ja tulevat vielä kehittymään paremmiksi. Kilpailu pelipaikoista Cupin joukkueeseen tulee olemaan kovaa ja nimekkäitäkin jätkiä tippuu rannalle. Eikä veskaritilannekaan ole huono ollenkaan, vaikka laskusuunnassa on suomalainen mv-tuotanto ollut viime vuosina.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa kommentoijille.

Qroquius Kad: alkukaudesta Laineella oli todellisia vaikeuksia ja oli pahimmillaan lähes haittatekijä jäällä. Reissu koto-Suomeen teki selvästi terää, kun hattuja rupesi rapisemaan. Kolmas hattu tässä kuussa, seitsemäs kaikkiaan. Kyllä kaveriin voi luottaa.

Päättyykö kausi siihen, että hän tekee hattutempun Stanley Cupin finaalisarjan jokaisessa erässä?

Hattutemppu seitsemännessä finaalissa ja voittomaali jatkoajalla olisi sekin hyvä.

Ano: tuo oli aika hyvä, luin sen itsekin. Keskustelu on aika hauskaa seurattavaa, kun huonoina päivinä ollaan lähettämässä Lainetta farmiin ja hyvinä päivinä karkaa mopo käsistä toiseen suuntaan. Vaikka sanotaanko, että huomattavasti ärsyttävämpiä ovat ne pieniinkin virheisiin tarttuvat loanheittäjät.

Ei ole kuitenkaan lainkaan hassumpi tilanne tällä hetkellä. Hyökkäysosastolle on oikeasti jo tunkua, puolustukseen kaivataan vielä lisää leveyttä. Kun kuitenkin sieltä nousee ennestään tuntemattomia nimiä, kuten Henri Jokiharju niin en ole huolissani. Maalivahtitilanteesta en osaa sanoa, vaikka onhan siellä nuoremmista Juuse Sarosta, Joonas Korpisaloa ja Kaapo Kähköstä.

Kauas on tultu muutaman vuoden takaisesta pohjasta, kun parhaat suomalaiset eivät yltäneet edes 50 pisteeseen.