perjantai 28. syyskuuta 2018

Punikit jälleen kieltämässä

Hovioikeus lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, kertovat Ylen uutiset. Päätöstä on osattu odottaa, eikä se tiedä hyvää. Kansallismielisten tulisi suhtautua ratkaisuun kielteisesti riippumatta siitä, mikä on mielipide kyseisestä järjestöstä. Moni ei pidä natseista, en minäkään. Heistä on ollut harmia ja riveissään heillä on taparikollisiakin. Mutta se ei ole oleellista. Oleellista on, että oikeuden päätöstä tullaan käyttämään astinlautana hyökkäykselle muita kansallismielisiä tahoja vastaan. Mikään määrä irtisanoutumisia taikka hyvesignalointia ei auta, koko oikeisto on yhtä ja samaa vasemmistolle. Kaava on seuraavanlainen:

Vastarintaliike = Suomen Sisu = Sarastus = Hommaforum = Perussuomalaiset

Juridisia perusteita muiden tahojen kimppuun käymiseksi ei ole, vielä. Ei kuitenkaan kannata hetkeksikään kuvitella, ettei jotain tultaisi yrittämään; vaaditaan kieltoa 612:lle tai vaaditaan suljettavaksi Hommaforumia. Vasemmistolle nationalismi on totaalinen vihollinen, jolle halutaan totaalista loppua.

Poliittinen taistelu jatkuu ja ajojahdit myös. Kuopista tiessä ei kannata huolestua. Nationalismi ei ole PVL:n kaltaisen marginaaliporukan varassa, ei lopulta minkään muunkaan organisaation. Ideat elävät ja kasvavat, karavaani kulkee. Ei ole väliä, kehen sinut assosioidaan tai ei assosioida. Vihollinen on se, joka asian päättää joka tapauksessa. On keskityttävä omaan tekemiseen ja omiin tavoitteisiin, antaa koirien haukkua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kun muistaa miten kommunistilakien kanssa kävi, niin...
antaa vasureiden nyt ajaa laki läpi ja kohta kivasti sen avulla voidaan kieltää porukat jotka ihannoivat massamurhaamista, kuten esimerkiksi stalinin vainoja ihannoiva vasemisto, väkivaltaiset anarkisti porukat jne... Jos näistä päästään eroon niin mailmasta tulee astetta parempi paikka.

sinänsä harmi, kieltämällä yhdistys, aate ei katoa eli edelleenkin saa pelätä milloin idiootit kaivavat historian romukoppaan kuuluvia aatteita esiin

Viilipytty kirjoitti...

Olen alkanut nähdä yhä enemmän viisautta sanonnassa "asioiden pitää mennä pahemmiksi ennen kuin ne voivat tulla taas paremmiksi". Kehitysmaalaisten vyöry vuonna 2015 saattoi sittenkin olla laajassa perspektiivissä hyväksi Euroopalle, koska silloin poliittinen valtavirtakin alkoi havahtua avoimien rajojen mahdottomuuteen. Jos kriisi olisi tullut päälle vasta sitten, kun sata miljoonaa afrikkalaista marssii pohjoiseen, siihen vastaamiseksi ei olisi lainkaan varauduttu.

Joten ehkä olisi parasta, että vasemmisto pääsisi kunnolla käyttämään mielivaltaa ja luomaan poliisivaltiota. Eivät suomalaiset muuten tajua, mikä kaikki on kyseessä. Toivon, että ensi keväänä saamme hallituksen, joka on niin täydellinen kauhukabinetti kuin suinkin mahdollista: SDP, Keskusta, Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP. Ajankohtakin olisi hyvä, kun maailmantalouden seuraava laskusuhdanne enteilee uhkaavasti. Lisäksi, mikäli vihervasemmisto aloittaa kansalaisyhteiskunnan alasajamisen, kansallismielisten seuraavan jytkyn jälkeen sen käyttöön ottamat menetelmät voidaan kääntää sitä itseään vastaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys Anonyymi ja Viilipytty.

Ano: se on aivan mahdollista, että hallitusvalta käyttää ennakkotapausta myös äärivasemmistoa vastaan. Anarkistit sun muut ovat korkeintaan hyödyllisiä idiootteja, jotka voidaan vaihtaa tilanteen niin vaatiessa.

Viilipytty: voit olla oikeassa. Saa vain nähdä, kuinka paljon pahemmiksi asiat voivat kääntyä. Poliittinen painopiste on kuitenkin hiljalleen siirtymässä oikealle, mikä voi tietää selväjärkisyyden hijaista paluuta. On myös mahdollista, että asiat tulee oikaista kertarysäyksellä. Mene ja tiedä.

Uusiojytkyjen jälkeen lienee tosiaan syytä miettiä, tulisiko vasemmiston toiminnalle asettaa rajoitteita. Olen ollut sananvapauden kannattaja, mutta mitä tekee reilulla pelillä jos vastustaja viittaa sille kintaalla.