torstai 19. lokakuuta 2017

Tasa-arvo turmelee

Kokoomusnuoret: Missä ovat lasketelukeskusten tai rantakohteiden sääkorvaukset?

Katsokaa, mitä se tekee jopa kokoomusnuorille. Ei niin, että olisin koskaan näistä rahanahneista nilkeistä välittänyt, mutta ainakin he olivat elitistejä. Tämä paljastaa, kuinka hekin pohjimmiltaan jakavat idean asioiden samanarvoisuudesta. Kun kaikki on samanarvoista, kaikkea arvotetaan samoilla standardeilla; jos noilla on, niin sitten meillekin. Ikään kuin ei tosiaan olisi mitään eroa, tuetaanko ensisijaisesti elintärkeää ruokahuoltoa vai turismia.

Tasa-arvo on alzheimeriin verrattava sairaus, sillä se johtaa aivovammaan. Nämä niin sanotun kykypuoleenkin jäsenet ovat sen ansiosta pikkumaisia päsmäreitä, joilla ei ole hajuakaan todellisesta suuruudesta. Tajuan miksi vanhan ajan aristokraatit halveksivat porvareita, jotka eivät ymmärtäneet muuta kuin mammonan kieltä.

10 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

No nyt... Luin tuo linkin takaisen aivopierun eivätkä kykypuolueen tulevaisuuden toivot maininneet edes golfkeskuksia siinä. Olen pettynyt.
Ei näistä kastelli kokkareista ole edes kunnon riistokapitalisteiksi.

Tasapäistämisen hedelmiä kuten Korppi totesitkin.

Isiemme olisi pitänyt silloin kun Kekkonen osoitti vanhuuden merkkejä kammeta Jouko Turkka Suomen diktaattoriksi. Ehkä se olisi kääntänyt Suomi veneen suunnan.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Allaspalo.

Ei näistä kastelli kokkareista ole edes kunnon riistokapitalisteiksi.

Näistä kokkareista ei ole yhtään mihinkään.

Jos Jouko Turkka olisi noussut diktaattoriksemme, hän olisi ensi töikseen hirttänyt koko eduskunnan omakätisesti. Oliko se Aiheissa vai Selvitys oikeuskanslerille -teoksessa, missä hän poskettomasti kuvailee tuollaista kohtausta.


Katso poikani. Tuolla istuu valtiopäivillään Suomen kansa! Katso nyt, kaikki kuin sukua ja samaa sakkia, kansan valitsema eduskunta: mainostoimistojen väärentämä pankkien rahoittama paskakasa! Katso mitä toukkia valkoisin läskein, mitä ryhtiä ja luuloa ja lämmintä paskaa. Tulisi sota ja tämä porukka joutuisi pitämään kokousta jossakin ladossa! Kuvittele, jokainen luulisi että mikä sakki vankikarkureita ja huoria täällä on piilossa ja soittaisi poliisin. Kuka ei purskahtaisi nauruun kun kuulisi että ne ovat päättäneet jotakin. Nuoko? Tämä Sali ja vahtimestarien tärkeily, taksit ja kiirehtivät askeleet ovat päättäneet, eivät nämä.

Allaspalo kirjoitti...

Näistä kokkareista ei ole yhtään mihinkään.

Hyvin sanottu! Eikä oikein muistakaan.

Katotaas muuten meneekö Sipilä vaihtoon? Veikkauksia Korppi. Kepun kenttäväki puree kuulema kuolaimia laskevista gallupeista, ja puoluejohto on synkistynyt anekauppiasuskovaiselle pääministerille. Mitäs antoivat tollot Eu-lestan heilua näinkin pitkään ruorissa. Toivottavasti Epäilyksen Piru on tehnyt ylitöitä ja Herran mieheltä menee epäpyhä palkintovirka EU:ssa sivusuun.

Apropos. Minulla on toi Selvitys oikeuskanslerille lainassa. Pitää lukea uudestaan.

Mitä mieltä olet tuosta viimeisestä lauseesta "Tämä Sali ja vahtimestarien tärkeily, taksit ja kiirehtivät askeleet ovat päättäneet, eivät nämä."

Itse tulkitsen sen niin että instituutio ja kaikki siihen liittyvät kromeluurit ovat sokaisseet paskantärkeät virkamiehet/broilerit jotka eivät näe olevansa tahdottomia hammaspyöriä vaikka koneisto, am apparat, painaa menemään omalla painollaan.

Tulkitsen tietenkin tätä Turkan lausetta omien psyykkeenlasieni läpi. Minulla näes on sellainen teoria, että jokainen inhimillinen organisaatio (poliittinen, uskonnollinen, ideologinen, sotilaallinen, tieteellinen jne) pyrkii kasvamaan isoksi byrokraattiseksi möhköfantiksi joka seilaa eteenpäin omalla painollaan niin ettei kenenkään tarvitse ajatella kuin omaa paikkaansa nokkimisjärjestyksessä. Franz Kafkan Linna ja Terry Pratchetin Näkymätön Yliopisto ovat hyviä kuvauksia tällaisista megalomaanisista aavelaiva-organisaatioista.

Allaspalo kirjoitti...

Huokaus...Miten me saatais Suomen tiedeyhteisön projektiksi Turkan kloonaaminen. Ruotsissa taas voisivat koodata kungen av sverige - Robbazin psyykkeenmaiseman johonkin todennäiköisyysmatriisiin ja kloonata siitä tekoäly paimentamaan ruåttalaisista kunnon badass-viikinkejä.

Olis se Turkka voinut elää sen verran, että olisi päässyt sanomaan jotain mojovaa Hilaryn ja Trumpin välisestä poliittisesta kamppailusta. Tavallaan erään jäänkylmän naispoliitikon kuumilla käyvä pommitusmania olisi jopa huvittanut Turkkaa. Huvittaa itseenikin. Pyhäkoulu poika Obama oli kuulema monesti helisemässä kun ulkoministeri Hilary karjui tärkeissä kokouksissa että "Pommitetaan ne! Pommitetaan ne!"

Miksi oi, miksi noin hieno lumikuningatar meni vääränpuolen talliin?

Juuri tuota muuten tarkoitin kun tuumin ettei meikäläisistä kokoomuslaisista ole edes kunnon riistokapitalisteiksi. Vaikka vastustankin kynsin hampain globalistista fyrkendaali-eliittiä, niin pakko myöntää, että näissä isonmualiman globalistilallilaktoosileipäjuustotsioissa kuten Soroksessa on sentään jotain asennetta. Meidän nilkit uskaltaa vain nyrpistellä turvallisissa ympäriatöissä, mutta ovat muuten vain sellaisia selkärangattomia vikisijöitä jotka vain piipittävät, että 'piippiipiip antakaa palkintovirka isot pojat kilttille juoksupojalle piippiippiip'. Kokoomuskalkkuna anyone?

Jyrsiöistä puheenollen. Mä olen pitkään miettinyt mistä toi teikäläisen avatar on. Tänä viikonloppuna välähti. Kaartin kapteeni Justin. Olisihan minun pitänyt tietää.

Mitä mieltä olet secret of NIMH:stä? Omasta mielestäni aliarvostettu klassikko. Pisti lapsena pasmat kunnolla sekaisin. Kohtaus jossa leskirouva Brisby meni suuren pöllön pesään, oli yksinkertaisesta WAU, mutta takauma jossa näytettiin kivuliaita eläinkokeita oli pentuna ihan liian pelottava. Mutta hyvä leffa kokonaisuudessa. Ei mitään massatuubaa.


Lauri Stark kirjoitti...

Hyvää iltaa Allaspalo, hyviä kommentteja taas.

Katotaas muuten meneekö Sipilä vaihtoon? Veikkauksia Korppi.

Menee vaihtoon. Toisaalta se on aika se ja sama, koska joku yhtälainen homo sieltä tulee tilalle.

Mitä mieltä olet tuosta viimeisestä lauseesta "Tämä Sali ja vahtimestarien tärkeily, taksit ja kiirehtivät askeleet ovat päättäneet, eivät nämä."

Itse tulkitsen sen niin että instituutio ja kaikki siihen liittyvät kromeluurit ovat sokaisseet paskantärkeät virkamiehet/broilerit jotka eivät näe olevansa tahdottomia hammaspyöriä vaikka koneisto, am apparat, painaa menemään omalla painollaan.


Tulkintani on samansuuntainen. Kun sanot, että jokainen instituutio pyrkii kasvamaan itse itsensä oikeuttavaksi Leviathaniksi, niin kenties se perusongelma on että se yksilö siellä haluaa tulla Jumalan kaltaiseksi: kaikkivaltiaaksi ja kaikkivoivaksi. Valta on se, mikä tekee yksilöistä ja lopulta instituutioista kaikennieleviä mustia aukkoja.

...

Toisessa kommentissa tulikin sitten tuttua musiikkipläjäystä, ainakin tuo Don Bluhtin animaation kappale oli hyvä; sopivan kasari ja animaatiohenkinen. Kuuntelin aluksi, että laulaa "queen of Me". Mutta sehän sopisi teemaan.

Ja Casey Ryback...hänkin oli tosiaan olemassa. Eikös hänellä ollut blogikin?

Trump on taas sitten sitä, että toivon kyllä hänen onnistuvan poliittisissa projekteissaan. Mutta en pääse eroon tunteesta, että hänen ympärilleen syntynyt netin henkilökultti on merkki lopun ajoista. Ei se, että hän on likainen suustaan vaan se, ettei kaverissa ole tietoakaan siitä Mussolinin tapaisesta voiman aurasta. Yhtäältä taputan hänelle ja toisaalta nyrpistän nenääni.

...

Ja jyrsijöistä puheen ollen, havaitsit aivan oikein. Sercret of Nimh on hieno animaatio, jonka näin vasta pari vuotta sitten. Lapsena se olisi varmasti ollut hienompi kokemus, mutta teki nytkin varsinkin esteettisen vaikutuksen. Animaatio on viimeisen päälle hiottua, jopa liiankin kaunista. Eikä kannata unohtaa Jerry Goldsmithin soundtrackia.

Allaspalo kirjoitti...

No on yks juttu jos Kokkarit on ainakin teoriassa oikeassa valossa hyviä: koijaamaan apinaa.

Onko blogin isäntä huomannut, että kun Pehmoilevat-republikaanimme ovat kakkospuolueena hallituksessa, niin he osaavat kahmia kaiken positiivisen mojon hallituksen toimista itselleen (paitsi jos pj:nä on joku Itälä). Nytkin käy niin, että hallitusohjelman hedelmät valuvat sekoomuksen suuhun.

Ja parisen viikkoa sitten todistimme toista hyvää nenänvedätystä. Puhun siis tapaus vaalivauvasta. On jo tarpeeksi paha, että Niinistön kannatus huitelee Halosen vastaavia mutta, että se notkahtavat ylöspäin vain koska Jennillä on jäänyt veripalttu päivät väliin. Ja sen tietää ketkä hullaantui vauvauutisesta. Minäkin tunnen muutaman järki rouvan jotka ovat suhtautuneet Niinistöön penseästi, mutta ovat nyt "aikunihanaakunpresidenttiparipääseekasvattamaanenskaudellapikkutaaperoa meidänpresidentinlinnassavoiherranlettas". Perk_le tytöt... Mikähän on RM:n kanta tähän? Toivon, että Ruukinmatruuna säilyttää INTJ:n rationaalisuutensa. Mutta ottaa huomioon kuinka paljon hänen blogista löytyy "Äidiksi iäkkäänä" ja prolife kirjoituksia, niin pahoin pelkään, että kun ensimmäiset kuvat Jennistä vauvanvaate ostoksista tulevat julki niin "Äänestäkää kokoomusta saatte orjanomistaja yhteiskunnan"-motto laitetaan ö-mappiin ja ääni Saulille lähtee.


Älkääkä tulko aukomaan, että preaidentin vaalit ovat henkilövaalit! Minä pahoin pelkään, että Sauli tekee haloset eli pistää toisella kaudella kun mitään ei ole menetettävää semmoisen mokutus-globalistilobbaus-rummun päälle, että ihan alkaa itkettää.

Mutta hei, mitäs Korppi sanot: jos se vauveli vaikuttaa vaalikarjan äänestyskäyttäytymiseen, niin kansalla on sitten kun se syntyy oikeis tietää onko Sauli sen isä. Meinaan niin alfa kuin herra presidenttimme on (<-edellinen oikeastui ilman mitään ironiaa) niin kyllä hänelläkin ikä, tupakointi ja rankka elämä alkavat hidastaa niiden pikku nuijapäiden kiemurtelua, kun taas Jennin ympärillä pyörii 24/7 kaikenmaailman nuoria adjutantti/henkivartija oriita. Isyystesti vaan ja tulokset julki poikkeustilalailla.Allaspalo kirjoitti...

Rouva Brisby oli loistava esimerkki miten tehdään oikeasti vahva naishahmo. (Ja jos kiinnostaa tässä on toinen {meni yön ritarikin kurjan näköiseks})

Tuo laulu jonka linkitit oli jotain ihmeellistä. Tuommoista ei enää tehdä.

Kirjaimellisesti. Nykyisin ei enää panosteta eeppisyyteen kun jokin Pixar paska myy.

Ikävä mennä "enneolikaikkiparemmin" patuilijaksi, mutta niin se vaan on. Mieti Korppi vaikka millaisen pussyfikaation modernit piirrettyviholliset ovat käyneet läpi vuosien saatossa.

Mehän ollaan samanikäisiä. Mieti nyt miten typeriä hahmoja joku herranjuupelin Raketti Ryhmä tai vitun Digimonkeisari olivat ja silti räkänokkana pokemon lauantai aamuna oli viikon kohokohta. Risumiehen sanoin: "Vittu!" Rakettiryhmä ampaisee taas ja kai se vieläkin ampaisee. Ihan hävettää. Ja hullummaksi menee, joku Phineas ja Ferbin tohtori Tollontyö tai Gravity Fallsin Bill... Enkä edes halua tietää missä alennustilassa turri-sarjat matelevat.

Vertaa näitä nykyisiä pellejä vaikka tähän

"Nice dream but dreams are meant to be broken"
Tuolta kuullostaa oikea villain.

Muut ovat huomanneet saman asian.

Tulis edes ruma diktaattori pistämään porukan järjestykseen.

PS. ajattelin kuunnellan uusimmassa julkaisussa olevan levyn aamulla. Rapsa siitä asiaanliittymättöminehyperlinkkeineen tulee viikonloppuna.


Lauri Stark kirjoitti...

Hyvää iltaa jälleen.

Onko blogin isäntä huomannut, että kun Pehmoilevat-republikaanimme ovat kakkospuolueena hallituksessa, niin he osaavat kahmia kaiken positiivisen mojon hallituksen toimista itselleen (paitsi jos pj:nä on joku Itälä). Nytkin käy niin, että hallitusohjelman hedelmät valuvat sekoomuksen suuhun.

Kokoomuksen tasavahva kannatus vuodesta toiseen on ihmetyttänyt minuakin, mutta uskon selityksen olevan lopulta melko yksinkertainen: he palvelevat rikkaampia äänestäjiään juuri kuin nämä haluavatkin. Siksi jokainen hallitus, joka jollain tavalla kurjistaa normikansalaisen elämää, palvelee kokkareiden agendaa vaikka nämä olisivat oppositiossa.

Mitä tulee tähän vaalivauvaan, niin hauskoja haastelet. Ei tuollaisen wanhan äijänkäppyrän tulisi enää mälliänsä ruiskia, ellei sitten ole käynyt kuten epäilet...kyllä Henrik VIII:kin myöhemmät vaimot kelpuuttivat nuortempaa lihaa reisiensä väliin. Ja näin aikana, jolloin siitä hyvästä saattoi menettää päänsä. Kuten yksi heistä menettikin.

Demokratia osoittaa jälleen rumia puoliaan. Näin helpolla sentimentaalisuudella ihmisiä voidaan manipuloida. Tosin, äänestin minäkin vuosia sitten nuorta demarinaista, koska tämä oli kotiäiti. Katsoin sen meriitiksi ja voi olla, että sama psykologia on tässä taustalla: vanhemmus katsotaan automaattiseksi ansioksi.

...

Joopa joo, ei kai nyt Robotnikia voi kaivaa esimerkiksi hyvästä pahiksesta :D Pingas!

Ja minähän en koskaan pahemmin Pokemoneista välittänyt. Sarjaa taisin vilkaista jakson parin verran ja kortteja ostaa pienen pakallisen: häpesin tätä valtavirtaan alistumista niin paljon, että tuhosin kortit melko pian sen jälkeen.

Noh, katsoin minä Hopeanuolta muna huurussa, tajuamatta kuinka huono se oli. Tai no, en tiedä oliko sarja niin huono, mutta se dubbaus...

Pixarin tuotoksia inhosin alusta asti, sillä en voi sietää 3d-animaatiota. Se on rumaa ja sielutonta muovia, jota ei pelasta edes hyvä tarina. Muotoa ei voi erottaa sisällöstä ja Disney meni alas samasta viemäristä. Voi Forzen olla kiinnostava, mutta eihän sitä kestä katsoa.

PS. ajattelin kuunnellan uusimmassa julkaisussa olevan levyn aamulla. Rapsa siitä asiaanliittymättöminehyperlinkkeineen tulee viikonloppuna.

Antaa tulla vaan, kyllä täältä pesee.

Anonyymi kirjoitti...

'Trumpin vihollisen', 'vasemmiston ylpeyden', 'kotiäidin'etc. 'kiitosvideo'. Joo. Mutta tutustukaa myös miehen muuhun tuotantoon. Ehkä ainuita järjen ääniä paikallisessa 'vasemmistossa'. https://m.youtube.com/watch?v=8ieMOZwt-eM

Lauri Stark kirjoitti...

Tervehdys Ano.

Ehkäpä katsastan hänen videoitaan, tuo linkkamasi sai minut aluksi halpaan.