lauantai 19. elokuuta 2017

Väsyttää

Mitään ei oikeastaan tarvitsisi sanoa. Tiedätte mitä tapahtui ja missä. Tiedätte miksi niin tapahtui. Osasitte odottaa tapahtunutta. Tiedätte mitä tulisi tehdä.

Barcelonan uutisista kuultuani ajattelin, ettei mikään enää hetkauta minua. Kannattaisi varoa mitä ajattelee. En jaksaisi enää, uuvutaa niin kovasti. Kunpa maailma jättäisi minut rauhaan.

6 kommenttia:

Allaspalo kirjoitti...

Älä nyt, hyvä soppa tästä vielä tulee!
Ja jutun jälkipuinti ja muu semmoinen
on hoidettu onneksi niin hyvin ettei mitään pelkoa ole siitä että tilanne lähtisi tästä vielä enemmän lapasesta...

Lauri Stark kirjoitti...

Ei tehdä yhtään mitään, jatketaan kuten ennenkin. Kyllä se siitä, rauha odottaa aivan kulman takana kuin elintaso Neuvostoliitossa konsanaan.

Allaspalo kirjoitti...

Ei tehdä yhtään mitään, jatketaan kuten ennenkin.

No kun minusta päinvastoin tuntuu, että kokoajan tehdään ja pakerretaan kaikenlaista kulissien takana. Koko ajan voi kuulla kuinka kaikki yrittävät varmistaa omat asemansa ja pedata seuraavaa liikettään -vähän nii kui ruohikon piilossa kuhisevat kusiaiset maailman parhaan elokuvan alkukohtauksessa. Pahaenteistähän tuo kaikki on, eikä me hyödytä siitä tietenkään...

Siinäkin olet ihan oikeassa, että mikään ei muutu -ainakaan sillein kuin me haluttaisi. Mutta ihan mielekiintoista arvailla täältä turpaanottamiskatsomossa mitä seuraavaksi tapahtuu.

Vittu kun on jännää; jos ei ois niin tylsää.

Lauri Stark kirjoitti...

God afton.

Totta kai siellä vilunkipelit on käynnissä ja sellaiset, joilla voidaan rajoittaa suomalaisten sanan- ja liikkumisvapautta. Me olemme uhka omassa maassamme. Mitäs niistä yksittäistapauksista, ei niille kuulemma voi yhtään mitään.

Allaspalo kirjoitti...

Piristyhän nyt vähän.

Totta kai siellä vilunkipelit on käynnissä ja sellaiset, joilla voidaan rajoittaa suomalaisten sanan- ja liikkumisvapautta.
Kyllä mutta ota huomioon, kuinka paljon myös turvallisuudesta vastaavat viranomaiset: poliisit, tiedustelupalvelu, ja tarkoitan myös niitä jotka suunnittelevat uusia turvallisuus säännöksiä tehtaisiin julkisiin tiloihin yms. ovat hukkumassa ylitöihin. He painavat kutistuvilla resursseillaan koko ajan ylitöitään pitääkseen terrori iskut kurissa. Mietihän kuinka monta kertaa ollaan viime vuosina luettua sellaisia uutisia kuin ”nukkuva terroristi solu pysäytettiin” ”terroristi ryhmä suunnitteli”, ”piti räjähtää” jne. Ja eri gansta tiimit ovat ghetoissa toistensa kimpussa.

Tässä meillä on uusi kylmä sota, mutta kyse tuntuu olevan kuka mokaa ensimmäisenä. Eikä kukaan edes tiedä seuraako siitä omille mitään hyvää jos vastapuoli mokaa. Kaikki on avoin ja kortit on pöydällä. Eikö olekin hauskaa, HAHAHHAHAA Joko suuri yleisö herää- Mitä eikö? Voi sääli.


…Joo tilanne on oikeasti vitun hirveä. Kaikki lähtee käsistä ja ainoa laiha lohtu on että kaikki ovat ylityöllistettyjä ja kaikkia v_tuttaa. Mutta ei anneta sen haitata menoa, nyt on viikonloppu Don’t worry, be happy.

Lauri Stark kirjoitti...

Masennustako? Ei ikinä, mieleni ei osaa jäädä paikoilleen.

Ajat ovat synkät, mutta toivo on velvollisuutemme. Kansakuntamme on ollut pahemmissakin paikoissa, mikä helposti voi unohtua. Islam ja monikulttuuri eivät ole mitään pysäyttämättömiä voimia. Niin voimakkaalta kuin vastustaja näyttääkään, ei se koskaan ole niin ylivoimainen kuin kuvitellaan. Vihollisemme tuppaa sanomaan "ei mitään uutta auringon alla" lietsoakseen tappiomielialaa: on vain hyväksyttävä väkivalta. Me voimme kääntää saman fraasin heitä itseään vastaan ja muistuttaa, että täältä on ajettu valloittajia pois aikasemminkin.

Meillä - siis lännellä - on vastassamme omat hallituksemme, media, byrokratia, yliopistot, kultuurielämä, islam, kiinalaiset, intialaiset...siis koko muu maailma. Sen ei pidä antaa lannistaa, vaan innostaa entistä pontevampaan vastarintaan. Länsi on aina taistellut todennäköisyyksiä vastaan ja niin me teemme myös nyt.

Kuinka monta miestä tarvittiin, että kristinusko valloitti maailman?

12