lauantai 24. helmikuuta 2024

Kaksi vuotta ryssänkurkuttamista

Putinin vedenalainen 5D-shakki etenee odotetusti, kun kolmen päivän erikoisoperaatiossa alkaa kolmas vuosi. Esitän onnitteluni ryssänmaan kansalle, joka on päättäväisellä kamppailullaan estänyt Naton laajentumisen lisäämällä siihen kaksi jäsenmaata. Ukrainalaiset on onnistuneesti yhdistetty ja loputkin naapurisuhteet pilattu, mistä olen kovin pahoillani; emme kyenneet parempaan toveri ryssää kohtaan. Vikahan ei ole koskaan heissä, aina muissa. 

Lopuksi vilpittömät kiitokseni myös erinäisille ryssäläisille tahoille niin kotimaassa kuin ulkomailla, ilman heidän johdonmukaisesti vääriä ennustuksiaan en tietäisi mikä ei ole sodan seuraava käänne.



4 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Paljon hyvää on saatu aikaan mutta tilanne on silti edelleen paskamainen.
Sellaisena se pysyy niin kauan kuin Putlerin persehuoria saa istua Saksan valtakunnangagsterina ja Ranskan pressana sekä aivan liian monessa määräävässä portassa edesauttamassa naamat irvessä Imperialistisen Roistovaltio Moskovian voittoa.

Tämä sota ei saa loppua muuhun kuin imperialistisen roistovaltion paloitteluun Kiinan kanssa.

Lauri Stark kirjoitti...

Kaikki on mahdollista tässä kohtaa, niin myös Ukrainan katkera tappio. Paljon on kiinni siitä, kyetäänkö ja tahdotaanko materiaaliapua ylläpitää. Amerikkalaiset etenkin ovat niin pahassa sisäpoliittisessa solmussa, että pahalta tässä kyllä näyttää. Heidän tukensa on ollut kuitenkin ensisijaista Ukrainan sotapanokselle.

QroquiusKad kirjoitti...

Ukrainan katkera tappio tietää sitä, että Xi ojentaa veljenkätensä Putlerille:
tämä ei ollutkaan se surkean kehitysmaan pikkudiktaattori jolta näytti, vaan sittenkin Suuri Johtaja joka pakotti NATOn ja USAn polvilleen!

Sitten Kiina aseistaa Putler-armeijan uuteen uskoon ja sen valmistuttua sota jatkuu jossain päin.
Taiwanissa?
Suomessa?

Varmaa vain on, että ylläkuvattu on edessä jos Länsi antaa Ukrainan hävitä joko tyhmyyttään tai persehuoruuttaan.

Lauri Stark kirjoitti...

Samaa mieltä. Jotkut sanovatkin, että kolmas maailmansota on jo alkanut. Eskalaatio ja leviäminen tapahtuvat vain asteittain ja kukaan ei tiedä, kuinka syvään tässä vielä mennään.