torstai 25. toukokuuta 2023

Vaahterasiirappi on pahaaOhi on. Leijonien peli muistutti liikaa sitä takavuosien Suomea, jolla on näennäinen hallinta viimeistelyn ontuessa ja puolustuksen vuotaessa. Pakistossa oli semmoinen Heiskasen mentävä aukko ja sentteriosastolle oltaisiin Roope Hintzin tasoista nikkaria kaivattu. Paremmalle hävittiin tänään (pohjoisamerikkalaiset noin yleisesti voivat tietysti haistaa pitkän vitun, paska manner paskalla väestöllä). 

Ei kuitenkaan juuri edes harmita, kyllähän tämä takavuosien jatkuva voittaminen on tehnyt siinä määrin kylläiseksi. Eteenpäin.

4 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Nyt en oikein osaa päättää, olisiko parempi että Canada voittaa kultaa, koska oli kaikista paras vai häviää lilliputti-Latvijalle kirvelevällä jatkoaikamaalilla, koska kehtasivat pudottaa Leijonat?
No, eivätpä ole hannuhanhetkaan kaakattamassa Suomelle vahingoniloaan, kun hävisivät itse juurikin sille lilliputille.

Lauri Stark kirjoitti...

Toivottavasti Latvia voittaa. Tekisi vain lajille hyvää.

Apoliteia kirjoitti...

Näin on marjat. Olisihan se melkoista nähdä Saksa ja Latvia MM-finaalissa, riittäisi median kiekkoguruille märehdittävää vähäksi aikaa.

Mutta sanottava on kanukkien joukkueesta, että sikäläisillä kiekkokellokkailla on piakkoin peiliin katsomisen paikka, haukkuivat kerran joukkueensa ennen pelejä Kanadan huonoimmaksi edustusjoukkueeksi koskaan. 20 ensikertalaista ja finaali häämöttää, vähän sama kasvutarinan maku kuin Suomen v. 2011 kultajoukkueella.

Lauri Stark kirjoitti...

Turhaahan se on dumata mitään joukkuetta etukäteen, varsinkaan kanadalaisia kun sieltä joka tapauksessa tulee änäriäijiä mukaan. Ja silti: 2019 kisoissa kahden NHL-pelaajan puolikkaalla varustettu Suomi päihitti kolme NHL-tasoista tiimiä (Ruotsi, Venäjä, Kanada).