torstai 10. marraskuuta 2022

Ryssäankat

 


6 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Kannattaako sitä nyt tuolla tavalla rypeä ja räpiä kurjuuden tunteessa?
Ennemmin koiralta kusi loppuu kuin Ryssästä vodka, joten ei kun aloittamaan viimeinen ryyppyputki, joka katkeaa vasta ruumishuoneella.

Lauri Stark kirjoitti...

Mätänemistä ei voi lopettaa!

Tupla-J kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että ovat pelottavan tehokkaasti kyvytöntä sakkia.

Ryssät on ryssiny nyt reilun puoli vuotta kaikkia länsimaita vastaan. Ammukset ja taistelukykyset ukothan niiltä loppu jo maaliskuussa, lehdistä luin, ja ovat sen jälkeen kunnostautuneet enimmäkseen häntä koipien välissä karkuun juoksemisessa ja hallussaan olevien siltojen, ydinvoimaloiden ja kaasuputkien rikkomiseen. Nekin luin lehdistä.

Siitä huolimatta ovat vallanneet venäläisvoittoiset alueet ja saaneet noinabout kaikki länsimaalaiset taloudet tekemään konfliktin vuoksi seppukun.

Kun puolella perseellä ja vailla resursseja ryssitään noin, hyytää ajatella, mihin oikeasti pätevä ja motivoitunut ryssä pystyisi.

Lauri Stark kirjoitti...

Juu juu, ihan kohta otetaan silkkihansikkaat pois ja se oikea Venäjän armeija sieltä saapuu! Tasan yhdeksän kuukautta on tässä odoteltu, mutta ryssät pelaavatkin vedenalaista 9D-shakkia.

Vakavasti puhuen: meemit meemeinä ja huumori huumorina. En väitä tietäväni, miten sota tästä kehittyy taikka päättyy. Uskon Ukrainan voittoon, kun sellaisen näen, mutta ei ole ryssien voitto minkään sortin itsestäänselvyys. Media nyt on media ja Ukrainan suhteen sen sisältö täynnä erinäistä toiveajattelua, joten enpä siksikään sitä kovin tosissani ota.

Vaan toisaalta aivan yhtä katteetonta on ollut vastapuolenkin uho. Sinäkin puhuit keväällä aivan samoja juttuja kuin tuossa kommentissasi, mutta Ukrainan osalta: lopussa ovat ammukset ja polttoaine, ei ole miehistöä eikä ruokaa. Perinpohjin lyödyiksi ovat ukrainalaiset pärjänneet aika hyvin. Ahkerasti referoimasi Vox Day on ollut johdonmukaisesti väärässä jokaisesta sodan käänteestä: ei pitänyt tulla sotaa, ohi viikossa, ohi kuukaudessa, ei tule Ukrainan vastahyökkäyksiä jne. jne. Tältä osalta kaverin juttuihin voi luottaa yhtä paljon kuin massamediaan.

Sillä välin vaan rautaa rajalle!

Tupla-J kirjoitti...

Äh, "vastapuolen uho" ja heti perään meikäläisen näkemyksistä puhumista. Ei minulla ole tässä touhussa puolta; ei ole minun sotani. Vituttaa yli kaiken katsoa vierestä, kun eurooppalaiset tappavat toisiaan käsinukkejuutalaisen julistaessa et tässä nyt tapellaan viimeiseen ukrainalaiseen.

Sinäkin puhuit keväällä aivan samoja juttuja kuin tuossa kommentissasi, mutta Ukrainan osalta: lopussa ovat ammukset ja polttoaine, ei ole miehistöä eikä ruokaa.

Eikö asia sitten ollut melko tarkkaan niin? Uksut ovat saaneet koko länsimaailman resurssit lahjaksi omien loputtua ajat sitten, ja yhä suurempi osa niin kalustosta kuin soltuistaankin tulee ulkomailta. Tämä on allekirjoittaneen silmiin samanlaista länsimaalaista kriisin keinohengitystä kuin Afrikan väestöräjähdyksen väkisinkasvattaminenkin.

En ihan aikuisten oikeasti tajua mistä tämä länsimaalaisten normikansalaisten sotakiima oikein kumpuaa.

Lauri Stark kirjoitti...

Vituttaa yli kaiken katsoa vierestä, kun eurooppalaiset tappavat toisiaan käsinukkejuutalaisen julistaessa et tässä nyt tapellaan viimeiseen ukrainalaiseen.

Ryssät, jotka eivät ole eurooppalaisia edes omasta mielestään, tappavat ukrainalaisia ihan oma-aloitteisesti. Oma hauska kysymyksensä onkin Putinin juutalaiskytkökset, Israelhan on ollut ihan sattuneesta syystä kieli keskellä suuta tämän konfliktin suhteen. Sekin on käynyt mielessä, että konfliktin molemmat osapuolet olisivat yhtä lailla masinoituja. Mene ja tiedä.

Eikö asia sitten ollut melko tarkkaan niin? Uksut ovat saaneet koko länsimaailman resurssit lahjaksi omien loputtua ajat sitten, ja yhä suurempi osa niin kalustosta kuin soltuistaankin tulee ulkomailta.

Aseapu on ollut välttämätöntä, muutenhan olisi liian epäsuhtainen konflikti kyseessä. Mutta edelleen sotii Ukraina pääosin omalla kalustollaan ja miehistöllään. En tiedä, miksi uskot sotilaidenkin olevan ulkomaisia. Jos juuri kukaan ukrainalainen ei haluaisi taistella, maa olisi romahtanut saman tien. Sodalla on proxy-ulottuvuus, mutta ei tämä mikään suora konflikti NATOn ja Venäjän välillä ole, vaikka ryssät niin psykooseissaan uskovatkin.

En ihan aikuisten oikeasti tajua mistä tämä länsimaalaisten normikansalaisten sotakiima oikein kumpuaa.

Koska ryssän kaalipierunhajuista valtaa ei haluta tänne.