sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Lisää bassoa

 


6 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

On se Äijä! Vaatii vaan lisää bassoa vaikka tukka on päästä jo tippunut ja keuhkoja täytyy pidellä rintakehässä kaksin käsin!

Lauri Stark kirjoitti...

Siksi ne niitä keuhkoja pitelee, kun bassot kuuluisi muuten LIIAN lujaa. Lisää bassoa, mutta ei LIIAN paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Paskanmarjat, bassoa ei voi olla liikaa.

Mikä perkele sulla Korppi muuten on, kun blogisi on nykyisin pelkkää tällaista paskapostausta? Ei tällaisissa nyt sinänsä mitään vikaa ole, mutta niiden ohella voisit välillä kirjoittaa taas asiaakin.

Blogisi ensimmäiset vuodet olivat aivan täyttä dynamiittia. Aloin seuraamana sinua joskus lukiojonnena siinä talvella 2014-15, etkä arvaakaan kuinka ison vaikutuksen onnistuit tekemään, ja kuinka paljon samaistuin moniin pohdintoisi. Sä olit meikäläiselle kovempi kuin Jaska, Ruukinmatruuna, Yrjöperskeles ja Tupla-J yhteensä.

Siis toistetaan vielä: olit kovempi kuin Jaska, Ruukinmatruuna, Yrjöperskeles ja Tupla-J yhteensä

-Eräs


Lauri Stark kirjoitti...

Kas päivää Eräs, pitkästä aikaa.

Kiitoksia palautteesta. Myönnän hämmentyväni, jos kukaan sanoo ajatuksillani olleen oikeasti merkitystä. Sitä lähti varsinkin alkupäivinä liikkeelle niin henkilökohtaisista jutuista, ettei oiken osannut ajatella hommalle löytyvän samaistumispintaa. Mutta niinhän se on, ettei kukaan ole täysin uniikki. Ei liene mitään tunnetta tai kokemusta, joka olisi vain minulle tunnusomainen. Kysymys on lopulta kommunikaatiosta: onnistunko välittämään kokemuksen ymmärrettävällä tavalla. Ja ainakin osin olen onnistunut. Olen imarreltu, että pidit minua kaikkia edellä mainittuja blogisteja kovempana. Luinhan ja luen heitä itsekin ja katson ylöspäin.

Mitä tulee nykytilanteeseen, niin sanottavaa olisi edelleen. Siinä on kuitenkin pari muttaa: se aivan hillitön purkautumisen tarve on poissa, joten tekstiä ei synny niin pakkomielteisellä vimmalla enää. Julkaisukynnys on noussut, kun en enää koe että joka mielipiteeni tarvitsee tulla kuulluksi. Lisäksi politiikka on erityisesti alkanut tympäisemään, vaikka sinällään sanomista olisi. Noh, suunnitelmissa joka tapauksessa on kirjoittaa asiaakin. Kaikki aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys

samaistun vahvasti turhautumiseesi politiikkaan. Koen itsekin jatkuvasti houkutusta vain haistattaa kaikelle paskat ja lähteä lätkimään... mutta kas, kun asia on niin että niin ei vain voi tehdä. Sellaiset asiat kuin vaikkapa monikulttuurisuus, talousongelmat ja puolustuspolitiikka (vain muutamia mainitakseni) koskettavat meitä kaikkia täysin riippumatta siitä, mitä haluaisimme.

Juuri tästä syystä sitä alkuperäistä Korppia kaivattaisiin enemmän kuin koskaan aiemmin. Itse en ole sinun vertaisesi kirjoittaja. Toisaalta olen tässä samalla armeijasta päästyäni ollut panemassa pillua ja siinä sivussa valmistumassa ammattiin, joten jos minäkin saan tämän verran aikaan, niin sinäkin saat luvan puskea taas ilmoille pari sivullista tekstiä, jotka kohahduttavat kansakuntaa ja kääntävät nuoria päitä oikeaan suuntaan.

Täsmennettäköön vielä, että kun kirjoitin viimeksi sinun olleen kovempi kuin Yrjöperskeles, Ruukinmatruuna, Jaska ja Tupla-J yhteensä, niin...


....



...


tarkoitin joka vitun sanaa. Siinä ei ollut pätkääkään liioittelua eikä imartelua.

Jos inspiraatiota kaipaat, niin perinteet ovat aina jees:
https://www.youtube.com/watch?v=AAjCf9RGjQca

-Eräs


Lauri Stark kirjoitti...

Toisaalta olen tässä samalla armeijasta päästyäni ollut panemassa pillua ja siinä sivussa valmistumassa ammattiin, joten jos minäkin saan tämän verran aikaan, niin sinäkin saat luvan puskea taas ilmoille pari sivullista tekstiä, jotka kohahduttavat kansakuntaa ja kääntävät nuoria päitä oikeaan suuntaan.

Kuulostaa, että on hommat hanskassa! Itsehän olen yliopiston keskeytettyäni tehnyt sitä sun tätä; on tultu työskenneltyä museoissa, kirjastossa ja tehtaalla. Tällä hetkellä toimitan tyhjää, tai toimitan niin yhteiskunnan näkökulmasta.

Mutta joo, katotaan ny. Kyllä niitä tekstejäkin tässä saadaan vielä, kaikki aikanaan :D