keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Vihaan naisia

Mutta en puoliakaan siitä, mitä naiset vihaavat toisiaan.

Ei niitä koskaan opi ymmärtämään.

There is no external way to tell, when a woman is ready to recieve:


5 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Asiahan on aivan yksinkertainen, kun muistaa perusasian:
mies haluaa naiselta pillua.
Nainen haluaa mieheltä rahaa.

Tämän kun pitää mielessä, voi pyyhkäistä sivuun romanttiset rakkaudet ja muut hentojen runopoikien keksimät hörölöröt. Siinä on kaikki, mitä sukupuolten on toisistaan ymmärrettävä.

Eikä naisia pidä vihata. Sen sijaan on ymmärrettävä, että heidät on pidettävä kurissa; muussa tapauksessa he vetävät kaiken päin vittua.
Meillä on nyt meneillään neljä vuotta kestävä havaintoesitys.

Ei tämän vaikeampaa?

Lauri Stark kirjoitti...

Päivää.

Kyllähä naisia pitää vihata, kun heissä paljon vihattavaa on. Kuten on rakastettava, kun rakastettavaa on. Mutta noin muuten en ole eri mieltä: kuri pitää olla!

Tapsa kirjoitti...

"Mutta en puoliakaan siitä, mitä naiset vihaavat toisiaan."

Niin, se naisten kuuluisa keskinäinen solidaarisuus. Tämähän on ilmiö, jonka jotkut älyllisesti rehellisemmät naiset myöntävät ihan itse.

Sama dynamiikka vaikuttaa aivan varmasti myös tämän nykyisen hallituksen toiminnassa. Ainakin se on selvää, että sisäministerin välit muuhun porukkaan ovat vähintäänkin viileähköt. Sanna, Katri ja Li vaikuttavat ideologisesta syöpäisyydestään huolimatta ihan rennoilta gimmoilta (Li osaa ryypätäkin!). Ohisalo on persoonaltaankin jotenkin... epämääräinen.

Saapa nähdä miten käy kun korona-Suomesta siirrytään pikkuhiljaa lama-Suomeen. Pysyykö spaissarit läjässä vai muodostuvatko musiikilliset erimielisyydet ylitsepääsemättömiksi?

(Reunionia emme toivo.)

Anonyymi kirjoitti...

En mie vihaa naisia, mä ajatteln vain ja aina naisen parasta ..

-jpt-

Lauri Stark kirjoitti...

Ehtoota kommentoijille.

Tapsa: Niin, se naisten kuuluisa keskinäinen solidaarisuus. Tämähän on ilmiö, jonka jotkut älyllisesti rehellisemmät naiset myöntävät ihan itse.

Kyllähän naisten kesken on tiettyä solidaarisuutta ja ymmärrystä, mitä ei naisten ja miesten välillä synny. Mutta samalla tämä passiivis-aggressiivinen nokittelu ja myrkyn supattelu selkien takana on tosiasia. Ihmiset ovat monimutkaisia.

Sanna, Katri ja Li vaikuttavat ideologisesta syöpäisyydestään huolimatta ihan rennoilta gimmoilta (Li osaa ryypätäkin!). Ohisalo on persoonaltaankin jotenkin... epämääräinen.

Saman havainnon olen tehnyt itsekin. Ohisalo lienee kovan tason fanaatikko, jolle on vaikea paikka olla saamatta tahtoaan lävitse. Olisi kiintoisaa tietää minkälaista kissatappelua kulissien takana on ollut. Parempina aikoina joku raavas valtiomies taluttaisi nämä neitokaiset korvista pidellen, "keittäkääs te kahvia, kun me miehet puhumme".

jpt: emmekös me kaikki?