sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Miten etninen puhdistus toteutetaan?

Nyt on Sarastuksessa niin painavaa asiaa, että on jaettava tännekin. Ilkka Auran ja Hannes Possanderin kirjoituksessa varoitetaan siitä sunnasta, johon Eurooppa on menossa ja mitä tien päässä pahimmillaan odottaa. Tätä olen itsekin tuonut esille: jos asioiden annetaan mennä omalla painollaan, kuluu tulevaisuus väkivallalle. Eurooppa näkee uuden reconquistan tai ehkä jopa holokaustin. Minä en tahdo sen tapahtuvan, en tahdo Euroopasta hirviötä. Mutta minultahan ei kysytä mitään. Tuokin teksti voi aiheuttaa hampaiden kiristelyä poliittisissa vihollisissa tai tuoda syytteen kirjoittajille, mutta mikään ei muutu. Koska kaikkihan on hyvin ja tulee menemään paremmin, minä ja kaltaiseni vain lietsomme pelkoa ja uhkakuvia. Ikään kuin puhuisimme vain lämpimiksimme. Ihmisiä on kuitenkin varoitettu, on heidän päätöksensä kuunnella tai olla kuuntelematta.

...

Jos joku muuten kysyy, kannatanko itse etnisiä puhdistuksia, niin vastaus on myönteinen riippuen sanan määritelmästä. Joukkotuhoamisten kaltaisia raakuuksia en kannata, mutta massakarkoituksia kylläkin. Nykyisen muukalaispopulaation internointi ja vähittäinen poistaminen maasta on välttämätön toimenpide. Ei niin, että vähemmistöt kokonaisuudessaan poistettaisiin vaan pääosa kahden viime vuosikymmenten aikana tulleiden väestöryhmien ihmisistä. Ainahan on kuitenkin niitä, jotka ovat sinut maamme kanssa ja kyllä Suomessa on kuin onkin tilaa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lukiessani Sarastuksen artikkelia "Miten etninen puhdistus toteutetaan?" tuli mieleen, että länsimaalaiset ovat jo etnisen puhdistuksen kohteena. Innokkaimmat puhdistajat ovat jo alkaneet työnsä.

acc

Curufin kirjoitti...

Erittäin hyvä, että on rohkeutta puhua näistä tarpeellisista toimenpiteistä. Osa ehdotuksista kuten muutokset sosiaaliturvaan tai lapsilisiin kuulostivat yleisestikin hyviltä, eugeenisilta.

Lauri Stark kirjoitti...

Iltaa Anonyymi.

Viittaatko kenties asiaan, jota kutsutaan joissakin piireissä "valkoiseksi kansanmurhaksi"? En pidä kyseitä ilmiötä ainakaan suurimmalti osin tietoisesti johdettuna, vaan osasta jonka länsimaalaiset ovat itse itselleen valinneet. Eli alhainen syntyvyys ja urakeskeisyys ovat omia tekosiamme. Se seikka, että samalla on käynnissä massainvaasio kehitysmaista, toki tekee kuihtumisemme erityisen silminnähtäväksi.

Lauri Stark kirjoitti...

Kappas Curufin, ehdit tuohon väliin.

Osa skenaarioista on tosiaan sellaisia, joita nimenomaan voin toivoa tapahtuvaksi. Kyse on rajanvedosta, kuinka pitkälle olemme valmiit menemään. Selvää on, että tietyn pisteen jälkeen peli on joka tapauksessa hävitty. Ellei sitten ajattele, että tarkoitus pyhittää mitkä tahansa keinot.

Lone kirjoitti...

Surullisinta tässä on se, että länsimaat voisivat niin helposti todella halutessaan pysäyttää tämän kehityksen seinään, mutta se on eri asia onko sitä munaa tehdä asialle jotain.

Lauri Stark kirjoitti...

Näin on marjat.

Anonyymi kirjoitti...

Korppi on oikeus sanoi...
Viittaatko kenties asiaan, jota kutsutaan joissakin piireissä "valkoiseksi kansanmurhaksi"?

Tarkoitin, että innokkaimpien muslimiterroristien päämotiivi on alistumattomien valkoisten murhaaminen, joten kansanmurhaaminen on jo alkanut Euroopan puhdistamiseksi. Ja tämä prosessi on saatu käyntiin, vaikka muslimit ovat vielä vähemmistönä.

acc

Lauri Stark kirjoitti...

Tätä vaihetta voi pitää vielä sodankäyntinä verrattuna suoranaiseen kansanmurhaan. Mutta ymmärrän pointtisi, ja keinotekoista se rajanveto näissä asioissa vähän on.