lauantai 20. toukokuuta 2017

Huh hah hei ja turpaan tuli

Kyllähän svedupellet iskivät suomipojan niin maan rakoon, ettei jäänyt mitään epäselvyyksiä. Ruotsin rosterissa oli niin hurjasti leveyttä verrattuna meihin, että tasoero tuli väkisinkin näkyviin. Nicklas Bäckströmin, Victor Hedmanin ja William Nylanderin kaltaiset veikot osoittivat olevansa hurjia pelaajia. Ei Suomi paikoille juuri päässyt ja Ruotsi loi vastaavasti omiaan. Ylivoimalla Tre kronor oli sananmukaisesti ylivoimainen ja iski kaksi maalia.

Tällä hetkellä ei oikeastaan edes juuri vituta. Ei tuolla pelillä kovin pitkälle olisi pötkitty jotain Kanadaa vastaan. Yritystä oli ja taisteluhenkeä paikoitellen, mutta Ruotsi oli parempi. Piste.

2 kommenttia:

Juho kirjoitti...

Filppula, Pulju ja Honka, kuinka otat fiskun jäähyn koulun alumneja. Filppula on keräillyt noita tunrauksen aikana melkein yhden per peli.

Ei vaiskaan. Ei ollut juuri mahkuja. Ruotsi vei yli 2/3 aloituksista ja teki neljän-kuuden syötön ketjuja Suomen jäädessä kahteen. Alivoimallakin saatii peräti yksi purku aikaan.

Kehutaan hyvän urheiluhengen nimissä Nylanderia ja Bäckströmiä, kun paikka on. Loistavia pelaajia.

Korppi on oikeus kirjoitti...

Päivää Juho.

Joo, olipa kieltämättä turhia jäähyjä. Erityisen typerä oli se Hongan päähänpisto lykätä vastustajan maila hiiteen.

Suomen alivoima oli onnetonta, kun kiekkoon ei millään ilveellä päästy. Asiaa ei myöskään auttanut jatkuva kaksinkamppailuiden häviäminen, mikä muutenkin on ollut jellonien ongelma läpi turnauksen.

Kehutaan hyvän urheiluhengen nimissä Nylanderia ja Bäckströmiä, kun paikka on. Loistavia pelaajia.

Joo, ja Lunkkaa. En nyt äkkiseltään muista, että Suomi olisi kertaakaan voittanut Ruotsia hänen vartioidessaan maalilla. Vaikka hänellä ei mahdottomasti ollut töitä ottelussa, oli hän tyypillisen varmaotteinen.